Despre noi

Pensiunea Restaurant Casa Albă, situată la 3 km Braşov, vă oferă condiţii excelente de cazare în camere single, twin şi matrimoniale.Pensiunea Casa Alba este asezata pe DN1 Brasov-Sibiu la intrarea in localitatea Ghimbav (langa Tess Audi). Aflata la doar  3 km de centrul vechi al Brasovului, Pensiunea Casa Alba este alegerea celor ce doresc sa viziteze tara Barsei , zona Branului, Brasovului cu toate ale sale sau peste 100 intreprinderi aflate in parcurile industriale din imediata apropiere.
Asadar, pensiunea este punctul de plecare pentru excursii, drumetii si interes de serviciu. In acest scop, Casa Alba va ofera camere in regim double, single si matrimonial, la preturi convenabile.

 

Fiecare camera cu personalitatea ei, dovedind un echilibru perfect intre influente traditionale si moderne. Camerele sunt plasate in partea din spate a curtii in 3 corpuri astfel incat cele 18 camere va ofera confort si liniste. Asteptand oaspeti de seama de peste 25 de ani, Casa Alba a fost premiata de-a lungul timpului de mai multe reviste de specialitate pentru designul acestor camere. Mai mult, gradina  fiind un spatiu perfect atat pentru relaxare sau intalniri de afaceri.

 

 

 

Pensiunea noastra va ofera servicii complete. Pe langa spatiul de cazare, detinem si un restaurant cu 2 saloane: unul cu 40 locuri  pentru servirea micului dejun si unul pentru servirea pranzului si a evenimentelor (aniversari, botez, sedinte). Va oferim preparate cu specific Tara Barsei, toate avand la baza carne și branzeturi provenite din ferma proprie, situata in aproprierea pensiunii.